Az Én Blogom

Van egy jó ötletem

Inspirációk

Webshop ajánlataink egyéni arculatra szabva.

Webshop ajánlatokItt válogathatsz az egyszerű, és a bonyolultabb online áruház megoldások között.

Lehet egyszerű webshopod, de kérhetsz árverési felületet is magyar nyelvű adminisztrációval, és vásárlói felülettel. Kérhetsz apróhirdetési oldalt is, és egyszerű katalógus oldalt is.

Webshop egyszerűenPHP alapú webshop, nagyon egyszerű kezelőfelülettel, szép és könnyen kezelhető vásárlói felülettel. Akár regisztráció bnélküli vásárlási lehetőséggel. Részletes statisztika készíthető a feltöltött termékek népszerűségéről, a látogatásokról, és a felhaswználók rendeléseiről. Online számlázás. Letölthető és nyomtatható számla a felhasználók részére is. 


OpenCart webáruházOpenCart webshop látványos  flash animációkkal testre szabható webfelülettel. Teljes magyarnyelvű fordítással. Akár több ezer terméket is feltölthetsz, és menedzselhetsz az admin felületén, viszon felkészültebb adminisztrátort igényel. Minden alapbeállítást elvégzünk előre. Így csak a termékek feltöltésével szükséges foglalkozni beüzemeléskor. 

Komoly vállakozásoknak való webshopProfi üzlekenek való online megjelenést biztosító webshop script. Korlátlan termékkel, és multifunkciós webfelülettel.

ApróhirdetésekApróhirdetések

Személyre szabott struktúrával. Lehet univerzális, és specifikus is. Ingatlan hirdetések, kisállatok adás-vétele, használtcikk kereskedők kínálata stb.

Multicenter oscommerce demo shopMulticenter oscommerce demo shop