Napraforgók a tölgyek között. Olajfestmény Gustav Seitz Német festőművész, és szobrász hagyatékából.

Elérhetőség: Raktáron

Márka, Készítő

Modern impresszionista festmények gyűjteményébe!  

By buying this product you can collect up to 65 loyalty points. Your cart will total 65 points that can be converted into a voucher of 6 500 Ft‎.


65 000 Ft‎

Adatlap

Egyedi ajánlat Yes
Stílus, korszak Modern
Állapot Hibátlan
Szállítás Személyesen is átvehető

Egyéb infó

Modern impresszionista festmények gyűjteményébe!  

A zöld, és a sárga árnyalatainak pompás kavalkádja egy harmonikusan megkomponált tájképen. A virágzó napraforgók színorgiájában megbúvó harsány zöld, dús lombozatú fák mesés kompozíciója.

Mesteri, impresszionista stílusban készült közepes méretű festmény. Olaj-vászon festmény, szignálva a kép bal oldalán alul (G. Seitz). Hibátlan újszerű állapotban, keret nélkül.

A fotókon látható keret, és egyéb lakberendezési tárgyak csak illusztrációs célt szolgálnak, nem a hirdetés részei.

Hangsúlyos színei, és a témájánál fogva, vonzza a tekintetet, és kiemelkedően megszépítheti a lakásod, vagy egy vendéglő, galéria enteriőrjét. Ajándékozási célra is kiváló választás.

Egyéb infó: Modern műtárgy.

Méretek, jellemzők: kb. 70x80cm kerettel nélkül.

A művészről: Gustav Seitz ( 1906 Szeptember 11 – 1969 Október 26 ) Hazájában, és nemzetközileg is elismert meglehetősen sokrétű művész volt, aki elsősorban a szobrászat terén ért el sikereket, litográfiái ma is értékes aukciós tárgyak. Volt egyetemi tanár, és elnyerte a Kelet-Németország nemzeti díját. Köztéri szobrai szerte Németország területén megtalálhatók.
Link: http://gustav-seitz-museum.de/08_lebensdaten.html